PSYKOLOG HELENA

Utbildning: Psykolog

PSYKISK HÄLSA, FAMILJEFÖRHÅLLANDEN OCH RELATIONER

Jag är psykolog och har främst jobbat med ungdomspsykiatri. Med mig får du prata om allt som gäller ditt mående och liv. Det kan vara t.ex. ångest, depression, identitetsfrågor, svårigheter i familjen och förhållanden. Alla dina tankar och känslor är välkomna. Jag kan också hjälpa dig vidare att nå just det stöd du behöver.

PSYKOLOG CAMILLA

Utbildning: Psykolog

PSYKISK HÄLSA, RELATIONER, FAMILJEFÖRHÅLLANDEN

Jag är psykolog med flera års erfarenhet av att jobba med barn, ungdomar och unga vuxna. Med mig får du prata om precis vad som helst, allt som gäller ditt mående och liv. Det kan vara psykisk hälsa, stress, depression, svårigheter i relationer eller familjen osv. Det finns ingen fråga som är för stor eller för liten, jag är här för att lyssna på dig.

HANDLEDARE JONAS

Utbildning: Socionom

STUDIER, FRITID, LIVSÅSKÅDNING, VÄLMÅENDE

Med mig får du prata om precis vad som helst. Inga frågor är för stora eller små och jag är öppen för alla ämnen och frågor som kan intressera just dig. . Jag är en vänlig, öppensinnad och icke-dömande person. Min profilering är inom ungdomsarbete och jag har tidigare jobbat som skolcoach och med invandrare.

SEXUALRÅDGIVARE & HANDLEDARE ULRIKA

Utbildning: Socialarbetare, sexualrådgivare, grundstudier i pedagogik och psykologi, yogalärare

SEXUALRÅDGIVNING, VÄLMÅENDE, MINDFULNESS

Jag är specialiserad som sexualrådgivare, men jag diskuterar gärna vilka frågor som helst som du funderar över. Inga frågor är dumma. I mitt arbete möter jag unga och unga vuxna, och jag hoppas att du ska känna dig trygg med att prata om vad som helst med mig. På min fritid läser jag mycket, och så gillar jag yoga och att träffa min familj och mina vänner.

HANDLEDARE JANNI

Utbildning: Socionom, Ped.mag, Krisarbetare & Trappan-handledare, NVC-kommunikation, NLP Master Practitioner, Metodutbildning i expressiv konstterapi, Grundstudier i psykoterapi

PSYKISK HÄLSA, RELATIONER OCH KRISER

Jag är specialiserad i arbetet med barn, unga och familjer och diskuterar gärna allt från uppfostran till svår familje-/parproblematik så som våld. Jag har erfarenhet av bl.a. arbete i pedagogik, vuxensocialen, krisarbete och intensifierat barnskydd. Speciellt krisarbete och terapiarbete ligger nära hjärtat för mig. Jag brinner överlag för allt vad som har med psykisk hälsa att göra, och samtalar gärna kring (psykiskt) välmående och allt relaterat. Men du kan komma och samtala med mig om vad som helst, så gör jag mitt bästa med att finnas till för dig. I övrigt är jag väldigt djurkär, älskar att gå ute i naturen och är rätt kreativ i min vardag.

HANDLEDARE ANNA

Utbildning: Socionom

FRITID, VÄLMÅENDE OCH RELATIONER

Jag har arbetat en del med barn och unga på ett mångsidigt plan som har innefattat bl.a välmående och pedagogik, just nu arbetar jag med ungdomar. Med mig kan du tala om relationer, sex, kärleksbekymmer, depression, högkänslighet, motivation, livet, utbrändhet… Ja egentligen om vad som helst! Jag är allmänt också intresserad av psykologi och samhället, samt gillar jag på min fritid att umgås med vänner, se riktigt goda filmer och serier samt att laga riktigt god mat! Konst och musik är också nära mitt hjärta. Jag hoppas jag kan bidra med råd och perspektiv.

HANDLEDARE RIIKA

Utbildning: Studier i pedagogik, regional- och kulturstudier, fil.mag.

STUDIER, ARBETE OCH FRITID

Jag jobbar som ungdomsinformatör och vägledare. Jag funderar gärna på frågor som har att göra med studier och t ex studieteknik, framtid, jobbsökning eller en ny hobby. Jag är intresserad av att förstå möten mellan kulturer i olika tid och rum. Mina fritidsintressen är hundar och vara ute i naturen, läsa böcker och cykla.

HANDLEDARE ELINA

Utbildning: Kandidatexamen i socialpsykologi, studerar socialt arbete

RELATIONER, ENSAMHET OCH VÄLMÅENDE

Jag heter Elina och studerar för tillfället socialt arbete på magisternivå med en bakgrund i socialpsykologi. Med mig kan du tala om identitet, samhället, ensamhet, relationer, välmående och allt däremellan. På fritiden gillar jag att träna med vänner, ta hand om mina växter, kolla på serier och uppleva nya saker. Jag vill gärna tala med dig om det som just nu är viktigt i ditt liv, litet som stort. 

HANDLEDARE MATHILDA

Utbildning: Närvårdare, Socionom

STUDIER, FRITID OCH RELATIONER

Mitt namn är Mathilda och med mig kan du prata om precis vad du vill, jag finns här för dig och är öppen för alla ämnen och frågor som du önskar prata om. Jag är utbildad närvårdare och socionom. Till mina fritidsintressen hör att vara ute i naturen med hunden och att resa runt och uppleva nya ställen. Jag gillar också att lyssna på podcast och ljudböcker. Jag hoppas att du kan känna dig trygg med mig och ifall du inte behöver råd och tips, finns jag här också bara för att lyssna.

HANDLEDARE VEERA

Utbildning: Närvårdare och för tillfället socionomstuderande

VÄLMÅENDE, FRITID OCH RELATIONER

Med mig kan du prata om vad som helst, jag finns här för att lyssna på just dig! Jag studerar för tillfället tredje året till socionom och är intresserad av att arbeta med ungdomar i framtiden.  På fritiden tycker jag om att vara ute i naturen, röra på mig, uppleva nya saker och laga mat.

HANDLEDARE MARIELLA

Utbildning: Socionom

UTMANANDE LIVSSITUATIONER, RELATIONER, FRITID

Jag är socionom och arbetar med personer i alla åldrar som befinner sig i olika sorters utmanade livssituationer. Via mina arbetserfarenheter har jag kunskaper i vad som händer då en brottsanmälan gjorts, eller hur brottsprocessen ser ut. Jag är en fördomsfri person som dessutom är en väldigt bra lyssnare! På min fritid tycker jag om att laga och äta god mat, vara i naturen samt träna CrossFit.


HANDLEDARE MIRJAM

Utbildning: Sexualrådgivare, studerar socialpsykologi på magisternivå

SEXUALITET, RELATIONER OCH VÄLMÅENDE

Jag är utbildad sexualrådgivare och diskuterar gärna frågor gällande sexualitet och relationer. Det kan handla om förhållanden, sexuell läggning, njutning, könsidentitet, otrohet, övergrepp, porr mm. Jag chattar också gärna om andra teman, allt från psykisk hälsa till arbetsliv. Jag finns här för just din skull och hoppas kunna vara ett tryggt bollplank. På min fritid gillar jag att hålla på med teater och dans.


HANDLEDARE YVONNE

Utbildning: Ungomsledare

VÄLMÅENDE, RELATIONER, SJÄLVBILD, FRITID

Jag kallas Nonne och jobbar med fritidsverksamhet för barn och unga på Folkhälsan. Humor och skratt är en stor del av mitt sätt att jobba och hantera livet. Oberoende av fråga eller område så hoppas jag kunna bidra med nya synvinklar och perspektiv.

HANDLEDARE IRA

Utbildning: Sjukskötare

ÄTSTÖRNINGAR OCH KROPPSBILD, PSYKISK HÄLSA, VÄLMÅENDE

Jag heter Ira och jag jobbar inom ätstörningsvården, på Livslust-projektet. Förebyggande av ätstörningar är en viktig del av mitt arbete och man får gärna komma och chatta med mig redan då man misstänker att det är något osunt i ens relation till mat, ätande, tränande eller kroppen. Jag arbetar också mycket med andra former av psykiskt illamående.

HANDLEDARE NICOLE

Utbildning: Socionom, ungdomsarbetare

HBTIQA+, IDENTITET, VÄLMÅENDE

Jag jobbar med unga, med profilering på regnbågsungdomar, riktat ungdomsarbete och krisarbete. Jag pratar om det mesta och fungerar gärna som en medgångare i både långa och korta chattar om det som känns viktigt. Själv älskar jag djur, träning och glitter.


HANDLEDARE LOUISE

Utbildning: Socionom

STUDIER, ARBETE OCH RELATIONER

Jag är socionom och har tidigare jobbat med att vägleda unga i frågor om studier, arbete och fritid. Till mig kan man därför vända sig när det kommer till frågor om studieval, jobbsökning och livet i allmänhet. Om du har en tuff period i ditt liv just nu eller frågor kring relationer och välmående finns jag här. Det finns ingen fråga som är för liten. Jag finns här och lyssnar på det som just du vill prata om.  

På fritiden gillar jag att kolla thriller-serier, ta en kaffe på stan och att fynda inredningsprylar på loppis.

HANDLEDARE KATHARINA

Utbildning: Socionom, närvårdare

RELATIONER, LIVET, STUDIER/ARBETE

Jag är handledare Katharina och med mig är du välkommen att prata om vad som helst! Du kan känna dig trygg i att fråga eller diskutera vad du vill med mig, jag finns här för precis just dig! Arbete med unga och unga vuxna är nära mitt hjärta. Mina fritidsintressen är att laga mat samt baka, vara ute i naturen och hänga med vänner och familj.

Brottsofferjourens frivilliga handledare

ALLA FRÅGOR SOM BERÖR BROTT

Från och med 3.10 finns Brottsofferjouren på plats på Ärligt talat-chatten varje måndagskväll kl. 19-22. Någon av Brottsofferjourens frivilligarbetare eller handledare finns på plats för att svara på alla möjliga frågor om brott.

Kanske du funderar på om händelsen du blev utsatt för kan vara ett brott eller inte? Är du orolig för din vän eller familjemedlem som inte kan ta sig ur en våldsam relation? Har du blivit lurad på pengar via nätet? Hur går en rättegång till i Finland? Har du själv blivit utnyttjad sexuellt och vet inte var du kan få hjälp? Allt detta är exempel på frågor som du kan chatta med Brottsofferjouren om.