PSYKOLOG HELENA

PSYKISK HÄLSA, FAMILJEFÖRHÅLLANDEN OCH RELATIONER

Jag är psykolog och har främst jobbat med ungdomspsykiatri. Med mig får du prata om allt som gäller ditt mående och liv. Det kan vara t.ex. ångest, depression, identitetsfrågor, svårigheter i familjen och förhållanden. Alla dina tankar och känslor är välkomna. Jag kan också hjälpa dig vidare att nå just det stöd du behöver.

HANDLEDARE SABA

STUDIER, RELATIONER OCH NORMER

Jag jobbar på UngInfo som informatör och vägledare. Jag är väldigt intresserad av normer och jämställdhet, men också relationer både vänskaps- och kärleksrelationer. Men det är självklart att vi kan diskutera andra ämnen, jag är väldigt öppen och finns här för just dig.

HANDLEDARE JENNY

STUDIER, ARBETE OCH FRITID

I mitt jobb hjälper jag unga som har frågor om exempelvis studieval eller jobbsökning. Du kan också prata med mig om relationer. Det finns ingen fråga som är för liten. Jag finns här och lyssnar på det som just du vill prata om.

HANDLEDARE ANDERS

KÖN OCH SEXUALITET, NORMER, LIKABEHANDLING

Jag är Anders och jobbar på Befolkningsförbundets samtalsjour Pojkarnas telefon, där jag talar i telefon och chattar med pojkar och unga män under 20 år om frågor som är viktiga för dem; ofta pubertet och kroppen, sexualitet, relationer, mobbning, fritid etc.

HANDLEDARE EMILIE

STUDIER, ARBETE OCH FRITID

Jag jobbar som ungdomsinformatör och vägledare, då jag vägleder unga i frågor om deras framtid. Det kan handla om studier, arbete, fritid eller relationer. Jag är väldigt intresserad av psykisk hälsa och hur press och stress påverkar oss. Men jag talar gärna om vad som helst, speciellt det som just för dig känns viktigt.

HANDLEDARE JONAS

STUDIER, SEXUALKUNSKAP, FRITID, VÄLMÅENDE

Med mig får du prata om precis vad som helst. Inga frågor är för stora eller små och jag är öppen för alla ämnen och frågor som kan intressera just dig. Jag studerar för tillfället inom social och hälsovård med ett speciellt intresse för barn, ungdomar, missbruk och invandring. I framtiden hoppas jag kunna jobba med ett eller flera av dessa ämnen.

HANDLEDARE MARIA

STUDIER, VÄLMÅENDE, RELATIONER, FRITID

Mitt namn är Maria och jag finns här för dig om du vill prata. Vid sidan om mina studier inom socialpsykologi jobbar jag på daghem. Jag gillar dokumentärer, att laga mat, resa och umgås med vänner. Vi kan prata om allt mellan himmel och jord och kom ihåg att det finns inga dumma frågor.

HANDLEDARE IDA

STUDIER, ARBETE, VÄLMÅENDE OCH RELATIONER

Jag jobbar med unga, och i det arbetet vägleder jag unga i allt från studieval till frågor kring relationer. Jag har tidigare jobbat inom församlingen som ungdomsarbetsledare, så har du frågor som rör kyrkan/församlingen/andlighet diskuterar jag det mer än gärna med dig. Mina fritidsintressen är matlagning, inredning, sång och musik samt att vara i ute i naturen. Med mig får du prata om vad som helst, jag finns här för dig.

HANDLEDARE STELLA

RELATIONER, VÄLMÅENDE OCH GRUPPDYNAMISKA FENOMEN

Jag heter Stella och studerar socialpsykologi. Med mig kan du tala om allt mellan himmel och jord och jag vill gärna höra hur du mår. Jag är intresserad av relationsfrågor, identitetsfrågor och frågor kring stress och ångest, t.ex. prestationsångest eller oroskänslor inför framtiden.

HANDLEDARE SOFIA

FRITID, SJÄLVFÖRTROENDE, RELATIONER

Jag är Samhällspedagog till utbildningen och jobbar med ungdomar i skolan. Med mig kan ni prata om allt mellan himmel och jord och jag försöker stödja, hjälpa er på bästa sätt!

HANDLEDARE ISA

SPECIALPEDAGOGIK, RELATIONEN TILL DEN EGNA KROPPEN OCH FRITID

Jag heter Isa och jobbar som speciallärare inom småbarnspedagogiken, men  även som modell tränare och skönhetskonsult.

HANDLEDARE CATHARINA

STUDIER, RELATIONER, DEPRESSION OCH ÅNGEST, ÄTSTÖRNINGAR OCH KROPPSBILD

Jag kallas för Cathi och studerar psykologi. Med mig kan du tala om allt från psykisk hälsa, depression och ångest, relationer, identitet och sexualitet till självbild, självkänsla och kroppsbild. Jag finns här för att lyssna och med mig kan du prata om vad som helst, inga frågor är för stora eller för små.

HANDLEDARE IRA

ÄTSTÖRNINGAR OCH KROPPSBILD, PSYKISK HÄLSA, VÄLMÅENDE

Jag heter Ira och jag jobbar inom ätstörningsvården, på Livslust-projektet. Förebyggande av ätstörningar är en viktig del av mitt arbete och man får gärna komma och chatta med mig redan då man misstänker att det är något osunt i ens relation till mat, ätande, tränande eller kroppen. Jag arbetar också mycket med andra former av psykiskt illamående.

HANDLEDARE CATHARINA K

HANDLEDARE ANNA

FRITID, VÄLMÅENDE OCH RELATIONER

Jag är socionom som för tillfället arbetar med barn. Mitt intresse är att arbeta med barn och unga i framtiden. Med mig kan du tala om relationer, sex, kärleksbekymmer, depression, motivation, livet, utbrändhet… Ja egentligen om vad som helst! Jag är allmänt intresserad av psykologi och samhället, samt gillar jag på min fritid att umgås med vänner, se riktigt goda filmer och serier samt att laga riktigt god mat! Jag hoppas jag kan bidra med råd och perspektiv.


HANDLEDARE REBECKA

RELATIONER, ENSAMHET OCH VÄLMÅENDE

Jag heter Rebecka och studerar socialpsykologi. Med mig kan du tala om ensamhet, relationer, välmående, identitet och allt där emellan. Jag vill gärna tala med dig om det som just nu är viktigt i ditt liv, litet som stort.

HANDLEDARE YVONNE

VÄLMÅENDE, RELATIONER, SJÄLVBILD, FRITID

Jag kallas Nonne och jobbar med fritidsverksamhet för barn och unga på Folkhälsan. Humor och skratt är en stor del av mitt sätt att jobba och hantera livet. Oberoende av fråga eller område så hoppas jag kunna bidra med nya synvinklar och perspektiv.

HANDLEDARE NINA

STRESSHANTERING OCH ÅTERHÄMTNING, SÖMN, STUDIER

Jag heter Nina och jag jobbar på Folkhälsan med ett projekt som gäller ungas stresshantering och återhämtning. Ämnen som ofta tangeras i mitt arbete är stress, sömn, vanor/rutiner, att hinna ta hand om sig själv, prestationsångest, studieteknik och framtidsoro.