PSYKOLOG HELENA

Utbildning: Psykolog

PSYKISK HÄLSA, FAMILJEFÖRHÅLLANDEN OCH RELATIONER

Jag är psykolog och har främst jobbat med ungdomspsykiatri. Med mig får du prata om allt som gäller ditt mående och liv. Det kan vara t.ex. ångest, depression, identitetsfrågor, svårigheter i familjen och förhållanden. Alla dina tankar och känslor är välkomna. Jag kan också hjälpa dig vidare att nå just det stöd du behöver.

SEXUALRÅDGIVARE & HANDLEDARE ULRIKA

Utbildning: Socialarbetare, sexualrådgivare, grundstudier i pedagogik och psykologi, yogalärare

SEXUALRÅDGIVNING, VÄLMÅENDE, MINDFULNESS

Jag är specialiserad som sexualrådgivare, men jag diskuterar gärna vilka frågor som helst som du funderar över. Inga frågor är dumma. I mitt arbete möter jag unga och unga vuxna, och jag hoppas att du ska känna dig trygg med att prata om vad som helst med mig. På min fritid läser jag mycket, och så gillar jag yoga och att träffa min familj och mina vänner.

HANDLEDARE JONAS

Utbildning: Socionom

STUDIER, FRITID, LIVSÅSKÅDNING, VÄLMÅENDE

Med mig får du prata om precis vad som helst. Inga frågor är för stora eller små och jag är öppen för alla ämnen och frågor som kan intressera just dig. . Jag är en vänlig, öppensinnad och icke-dömande person. Min profilering är inom ungdomsarbete och jag har tidigare jobbat som skolcoach och med invandrare.

HANDLEDARE IRA

Utbildning: Sjukskötare

ÄTSTÖRNINGAR OCH KROPPSBILD, PSYKISK HÄLSA, VÄLMÅENDE

Jag heter Ira och jag jobbar inom ätstörningsvården, på Livslust-projektet. Förebyggande av ätstörningar är en viktig del av mitt arbete och man får gärna komma och chatta med mig redan då man misstänker att det är något osunt i ens relation till mat, ätande, tränande eller kroppen. Jag arbetar också mycket med andra former av psykiskt illamående.

HANDLEDARE LOUISE

Utbildning: Socionom

STUDIER, ARBETE OCH RELATIONER

Jag är socionom och har tidigare jobbat med att vägleda unga i frågor om studier, arbete och fritid. Till mig kan man därför vända sig när det kommer till frågor om studieval, jobbsökning och livet i allmänhet. Om du har en tuff period i ditt liv just nu eller frågor kring relationer och välmående finns jag här. Det finns ingen fråga som är för liten. Jag finns här och lyssnar på det som just du vill prata om.  

På fritiden gillar jag att kolla thriller-serier, ta en kaffe på stan och att fynda inredningsprylar på loppis.

HANDLEDARE JANNI

Utbildning: Socionom, Ped.mag, Krisarbetare & Trappan-handledare, NVC-kommunikation, NLP Master Practitioner, Metodutbildning i expressiv konstterapi, Grundstudier i psykoterapi

PSYKISK HÄLSA, RELATIONER OCH KRISER

Jag är specialiserad i arbetet med barn, unga och familjer och diskuterar gärna allt från uppfostran till svår familje-/parproblematik så som våld. Jag har erfarenhet av bl.a. arbete i pedagogik, vuxensocialen, krisarbete och intensifierat barnskydd. Speciellt krisarbete och terapiarbete ligger nära hjärtat för mig. Jag brinner överlag för allt vad som har med psykisk hälsa att göra, och samtalar gärna kring (psykiskt) välmående och allt relaterat. Men du kan komma och samtala med mig om vad som helst, så gör jag mitt bästa med att finnas till för dig. I övrigt är jag väldigt djurkär, älskar att gå ute i naturen och är rätt kreativ i min vardag.

HANDLEDARE MARINA

Utbildning: Idrottsinstruktör, pedagogik, psykologi, studerar till socionom

LIVET, VÄLMÅENDE OCH STUDIER/ARBETE

Jag jobbar på UngInfo som koordinator och vägledare. Med mig kan du prata om precis vad som helst. Jag är väldigt intresserad av välmående i alla bemärkelser. Tidigare har jag jobbat som elev- och studiehandledare, så att hjälpa och stöda unga ligger nära mitt hjärta. Jag finns här för dig!

HANDLEDARE ANNA

Utbildning: Socionom

FRITID, VÄLMÅENDE OCH RELATIONER

Jag har arbetat en del med barn och unga på ett mångsidigt plan som har innefattat bl.a välmående och pedagogik, just nu arbetar jag med ungdomar. Med mig kan du tala om relationer, sex, kärleksbekymmer, depression, högkänslighet, motivation, livet, utbrändhet… Ja egentligen om vad som helst! Jag är allmänt också intresserad av psykologi och samhället, samt gillar jag på min fritid att umgås med vänner, se riktigt goda filmer och serier samt att laga riktigt god mat! Konst och musik är också nära mitt hjärta. Jag hoppas jag kan bidra med råd och perspektiv.

HANDLEDARE RIIKA

Utbildning: Studier i pedagogik, regional- och kulturstudier, fil.mag.

STUDIER, ARBETE OCH FRITID

Jag jobbar som ungdomsinformatör och vägledare. Jag funderar gärna på frågor som har att göra med studier och t ex studieteknik, framtid, jobbsökning eller en ny hobby. Jag är intresserad av att förstå möten mellan kulturer i olika tid och rum. Mina fritidsintressen är hundar och vara ute i naturen, läsa böcker och cykla.

HANDLEDARE MOA

Utbildning: Socionom, ungdoms- och fritidsinstruktör

FRITID, VÄLMÅENDE OCH RELATIONER

Med mig kan du prata om relationer, välmående, studielivet eller precis just det du vill prata om. Jag är utbildad ungdoms- och fritidsinstruktör samt socionom. På fritiden gillar jag att kolla serier, umgås med vänner och att gå långa promenader med musik i öronen.

Jag hoppas kunna skapa trygga diskussioner där alla tankar är välkomna!

HANDLEDARE ELINA

Utbildning: Kandidatexamen i socialpsykologi, studerar socialt arbete

RELATIONER, ENSAMHET OCH VÄLMÅENDE

Jag heter Elina och studerar för tillfället socialt arbete på magisternivå med en bakgrund i socialpsykologi. Med mig kan du tala om identitet, samhället, ensamhet, relationer, välmående och allt däremellan. På fritiden gillar jag att träna med vänner, ta hand om mina växter, kolla på serier och uppleva nya saker. Jag vill gärna tala med dig om det som just nu är viktigt i ditt liv, litet som stort. 

HANDLEDARE YVONNE

Utbildning: Ungomsledare

VÄLMÅENDE, RELATIONER, SJÄLVBILD, FRITID

Jag kallas Nonne och jobbar med fritidsverksamhet för barn och unga på Folkhälsan. Humor och skratt är en stor del av mitt sätt att jobba och hantera livet. Oberoende av fråga eller område så hoppas jag kunna bidra med nya synvinklar och perspektiv.

HANDLEDARE MATHILDA

Utbildning: Närvårdare, Socionom

STUDIER, FRITID OCH RELATIONER

Mitt namn är Mathilda och med mig kan du prata om precis vad du vill, jag finns här för dig och är öppen för alla ämnen och frågor som du önskar prata om. Jag är utbildad närvårdare och socionom. Till mina fritidsintressen hör att vara ute i naturen med hunden och att resa runt och uppleva nya ställen. Jag gillar också att lyssna på podcast och ljudböcker. Jag hoppas att du kan känna dig trygg med mig och ifall du inte behöver råd och tips, finns jag här också bara för att lyssna.

HANDLEDARE NICOLE

Utbildning: Socionom, ungdomsarbetare

HBTIQA+, IDENTITET, VÄLMÅENDE

Jag jobbar med unga, med profilering på regnbågsungdomar, riktat ungdomsarbete och krisarbete. Jag pratar om det mesta och fungerar gärna som en medgångare i både långa och korta chattar om det som känns viktigt. Själv älskar jag djur, träning och glitter.


HANDLEDARE VEERA

Utbildning: Närvårdare och för tillfället socionomstuderande

VÄLMÅENDE, FRITID OCH RELATIONER

Med mig kan du prata om vad som helst, jag finns här för att lyssna på just dig! Jag studerar för tillfället tredje året till socionom och är intresserad av att arbeta med ungdomar i framtiden.  På fritiden tycker jag om att vara ute i naturen, röra på mig, uppleva nya saker och laga mat.