Ärligt talat rekryterar en sexualrådgivare!

Luckan Unginfo, stödchatten Ärligt talat,  anställer en sexualrådgivare på deltid (30%), med start så fort som möjligt fram till  31.12.2024. 

I sexualrådgivarens arbetsbild ingår följande:
Till arbetsuppgifterna hör att fungera som sexualrådgivare på stödchatten Ärligt talat och besvara frågor kring sex och sexualitet på vår digitala frågetjänst. Du har möjlighet att planera din egen arbetstid men kvällsjobb på chatten ingår i arbetet. Till arbetsbilden hör även att bidra i arbetet med Ärligt talats sociala medier och i form av informationsspridning.

Sökandes profil 

Du behöver ha en grundutbildning (minst YH-examen inom det sociala- , pedagogiska området eller inom hälsovård, eller motsvarande påvisad kompetens) samt påvisad behörighet som sexualrådgivare. Arbetet kräver god organisationsförmåga, datorkunskap, människokännedom, och förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Arbetet kräver utmärkta kunskaper i svenska.

Befattning 

Befattningen är tidsbunden fram till 31.12.2024 med möjlighet till förlängning. Den fasta arbetspunkten är Luckan i Helsingfors eller Luckan Unginfos kontor i Vasa. Arbetsuppgifterna kan till största del utföras på distans. 

Lön
Lönen för en 100 % tjänst är 2950 €, för tjänsten på 30% är lönen 885 € per månad och arbetstiden är ca. 11,25 h per vecka. 

Mer info om stödchatten Ärligt Talat hittas på: www.arligttalat.fi

Frågor kan riktas till utvecklingskoordinator Anna Valkeakari, [email protected] 050 5433024
eller ledande psykolog Helena Godenhjelm, [email protected]
Skicka din arbetsansökan inkluderande personligt brev och CV till [email protected] senast 11.2.2024.