30.11 kl. 19-22 Erfarenhetsexpert Kadi Lindman gästar: Psykisk ohälsa och självskadebeteende

Den 30.11 kl. 19-22 kan du chatta med erfarenhetsexpert Kadi Lindman kring teman som psykisk ohälsa och självskadebeteende på Ärligt talat-chatten.????


Läs mera om Kadi & hennes historia här:

Mitt namn är Kadi Lindman och jag är en 24 årig studerande som precis blir klar som socionom. Mina studieår har präglats av roliga minnen som gett mig vänner för livet, men även tuffa och smärtsamma tider som gjort livet till ett stort mörker.År 2015 insjuknade jag i min första depression och fick samma år diagnosen emotionell instabil personlighetsstörning (borderline). Några år senare fick jag även diagnosen bipolär sjukdom. Min studietid har med andra ord varit en påfrestande bergochdalbana med både höga höjder och djupa dalar.Idag lever jag i hopp om att få hjälpa andra, samtidigt som jag även idag jobbar med mig själv. Att upprätthålla sin psykisk ohälsa är nämligen ett livsprojekt, i alla fall för mig. Men jag har kommit en god bit på vägen har därför valt att dela min historia, så att människor i samma sits som jag, ska veta att de inte är ensamma.


????www.arligttalat.fi