13.9 kl. 19-22 Gästexpert Annukka Såltin chattar om spelande och sociala medier

Vi lever i en fin men tuff värld, med många möjligheter men mycket press över att lyckas och prestera. Vi alla har sätt att fly saker som man inte orkar med eller inte vill göra. En del fungerar bra, andra skapar problem. Ibland kan eller vågar man inte ta itu med det som man borde och spelen eller sociala medier känns bra och lättar på trycket. Ibland skapar spelande och sociala medier tyvärr problem i vardagen. 

Den 13.9 gästas Ärligt talat-chatten av Annukka Såltin, som jobbar som sakkunnig inom problematiskt spelande och sociala medier på Pelituki. Bland annat arbetar hon med att utbilda professionella om problematiskt spelande och diskuterar spelrelaterade frågor samt sociala medier under Pelitukis E-rådgivning. 

Med Annukka kan du chatta om problem som du märker att spelande har för dig eller dina nära. Hur kan jag göra om jag spelat bort det jag har? Var kan jag få stöd då jag märker att jag spelat dataspel halva natten och allt påverkas? Jag måste vara på sociala medier på grund av FOMO och hjärtat bultar.

Du även chatta om vad du kan göra om någon du känner har problem och du känner dig maktlös i situationen. Spelande och some är inte alltid problemet utan något annat som ligger där under. Tänk om du skulle våga chatta och diskutera det som trycker.

När? Tisdag 13.9.2022 kl. 19-22
Var? arligttalat.fi
Hur? Att vända sig till Ärligt talat-chatten är alltid gratis och du kan vara helt anonym.