13.4 kl. 19-22 Sexualrdågivare Tessi från Decibel gästchattar inom temat pubertet, kropp och sex

Den 13.4 kl. 19-22 gästchattar sexualrdågivare och hälsovårdare Tessi från Decibel Ärligt talat-chatten.

Du kan då anonymt ställa alla dina frågor om kroppen, puberteten och sex till Tessi!

Såhär skriver Tessi om sig själv:

Jag heter Tessi och brukar dyka upp på Ärligt-Talat chatten som gästchattare på temat sex, pubertet och hälsa. Till min utbildning är jag sjukskötare, hälsovårdare och sexualrådgivare. Dagtid jobbar jag på ungdomsportalen Decibel där jag svarar på ungdomars frågor och föreläser om sex och hälsa. Tidigare har jag jobbar som hälsovårdare vid flera olika skolor och har lång erfarenhet av att jobba med ungdomar – därför behöver man heller aldrig känna sig generad eller obekväm över att ställa känsliga frågor.

Jag tycker att människans sexualitet är otroligt intressant, och önskar att det skulle vara en del av livet som alla fick känna sig nöjda med – oavsett hur man lever.

Hoppas vi ses på tisdagen den 13.4!